Professionel Hjemmeside

En hjemmeside handler i bund og grund om salg, salg af en service og/eller et produkt. I dagens IT verden kan stort set alle og enhver med en computer og en internetforbindelse lave en hjemmeside. Betyder det at det bliver en professionel hjemmeside? I de fleste tilfælde er svaret nej.

Som udvikler der har arbejdet med hjemmesider i 20 år har man et andet fokus, og en opmærksomhed på detaljer,

For eksempel:

  • Intiutivt design
  • Responsive (virker godt på alle enheder)
  • Søge maskine optimering
  • Sociale medier optimering
  • Nem at opdatere og vedligeholde
  • Gode billeder
  • Gode tekster
  • Informativ side

Og mere overordnet, at alle elementer af en hjemmesider matcher med emnet for siden.

Som standard når jeg laver en side for en kunde har jeg fokus på alle ovennævnte punkter. Jeg kan hjælpe dig med at tage gode billeder der matcher dit emne, med at redigere tekster så de er optimale i forhold til besøgende på siden, og så har jeg selvfølgelig styr på alt det tekniske.

Læs mere om de enkelte elementer og hvordan jeg hjælper dig, ved at klikke links i menuen til højre.