Responsive hjemmesider

At en hjemmeside er responsive betyder at den reagerer og vises fint på alle enheder, bærbar, tablet, mobil, uanset skærmstørrelse. En meget stor procentdel af moderne web surfing foregår via mobile enheder, og det er selvklart super vigtigt at din hjemmeside fremstår godt når den åbnes på en mobil.

Forestil dig du har et pizzeria og der sidder 3 unge venner og gamer en aften hjemme hos den ene, og de beslutter sig for at købe nogle pizzaer. De tager deres mobil frem, søger på dit pizzerias navn, som de jo kender og som ligger lige rundt om hjørnet, de finder din hjemmeside, men din side med din menu skalerer ikke ned i forhold til en mobil og de unge skal sidde og rykke din side frem og tilbage for at kunne læse linierne i menuen.

Jomen de ender nok med at bestille hos dig uanset hvad, men, måske går du glip af ekstra salg fordi din hjemmeside ikke fremstår godt på en mobil, og måske bruger du ekstra tid i telefonen når de ringer fordi der er tvivlsspørgsmål.

Som udvikler har jeg i mange år altid haft fokus på at sider jeg arbejder på er responsive, at de ser godt ud og fungerer godt på alle enheder. Det SKAL bare være i orden.